تجهیزات صاعقه گیر

فهرست مطالب

لیست تجهیزات صاعقه گیر

لیست اقلام صاعقه گیر – لوازم مورد نیاز صاعقه گیر – تجهیزات صاعقه گیر و لیست اقلام سیستم صاعقه گیر –اجناس صاعقه گیر

صاعقه گیر الکترونیکی لیوا (Liva)

صاعقه گیر لیوا

صاعقه گیر لیوا از نوع الکترونیکی خازنی بوده که محصول کشور ترکیه می باشد. و بمنظور حفاظت اولیه در روی ساختمان نصب میگردد .شرکت لیوا در زمینه حفاطت اولیه ، چهار سری صاعقه گیر با مشخصات و شعاع های پوشش متفاوت ارائه داده است.

صاعقه گیر الکترونیکی الیپس (ELLIPS)

صاعقه گیرالکترونیکی الیپس

صاعقه گیر الیپس ساخت کشور فرانسه محصول شرکت LPS بوده و جزو صاعقه گیرهای اکتیو (فعال) می باشد . شرکت LPS یکی از معروفترین و بزرگترین تولید کننده های صاعقه گیر در اروپا است که معمولا صاعقه گیر های با کلاس قیمتی مناسب تری نسبت به دیگر تولید کننده های فرانسوی به جهان ارایه می نماید.

 صاعقه گیر الکترونیکی پاراتون Paraton@ir

صاعقه گیر پاراتون

صاعقه گیرالکترونیکی پاراتون Paraton@irساخت شرکت LPS کشور فرانسه می باشد. LPS جدیدترین نسل صاعقه گیرهای الکترونیکی فعال شرکت Paraton@irصاعقه گیر های میله ای می باشند که حاصل سال ها تجربه و آزمایش های گسترده در آزمایشگاه ها در شرایط واقعی رعد و برق می باشند.

 

صاعقه گیر الکترونیکی امگا OMEGA

Untitled-2

صاعقه گیر فرانسوی امگا (OMEGA) جزو صاعقه گیرهای الکترونیکی (فعال) ، محصول شرکت Piorteh بوده و در چهار نوع OMEGA-x25 ، OMEGA-x35 ، OMEGA-x45 و OMEGA-x60 ارایه شده است. صاعقه گیر الکترونیکی OMEGA اصلی ترین قطعه در سیستم های حفاطتی بوده و عملکرد آن بر اساس تولید یونیزاسیون و ایجاد مجرای تخلیه جریان صاعقه و هدایت آن به سمت هادی نزولی می باشد.

 

صاعقه گیر الکترونیکی sk3

صاعقه گیرالکترونیکی SK3 ساخت کشور کره جنوبی

صاعقه گیرالکترونیکی SK3 ساخت کشور کره جنوبی می باشد. جنس فوقانی صاعقه گیر مقاوم در برابر گازهای خورنده صنایع بوده و مناسب برای حرارت هایC ˚۵۰ میباشد . همچنین نصب آسان و هزینه اجرایی نسبتا کمی دارد. صاعقه گیر الکترونیکی SK3 دارای ۵ مدل با شعاع پوشش و حفاظتی از ۴۳ متر تا ۱۳۹ متر می باشد که بر حسب نوع پروژه و محدوده شعاع مورد حفاظت طراحی و مورد استفاده قرار می گیرد.

صاعقه گیر غیر فعال میله ای 

صاعقه گیر میله ای

شکل و ظاهر صاعقه‌گیر پسیو معمولاً همانند یک میله نوک تیز است که در بالاترین نقطه یک ساختمان نصب می‌شود. این دستگاه در زمان برخورد صاعقه، ولتاژ را جذب کرده و جریان تولید شده را به زمین انتقال می‌دهد. میله صاعقه گیر در اصل توسط بنجامین فرانکلین در قرن هجدهم معرفی شده است. ساختار این میله های فلزی برای حفاظت در برابر اصابت صاعقه نصب شده است. 

 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

5 − 2 =

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.